Wtorek 19.11.2013 20:15,
Multipla
Také souhlasím, že Multipla je auto, které vzbuzuje emoce. A to je také jeden z důvodů, proč toto skvělé auto vlastním. Nač si kupovat nudnou Škodovku nebo Forda? Mám benzinovou 1,6 16V 74 kW r.v. 1999 a jsem s ní velmi spokojen. Průměrná spotřeba je někde kolem 8,5 litrů - velké auto prostě musí mít větší spotřebu. Koupil jsem jí asi před pěti lety ojetou, dovoz z Německa, je v plné výbavě - elektricky posuvná sedačka řidiče, okna v elektrice, aut. klima, elektricky sklápěcí a natavovací zrcátka...a vše je funkční!!! Výhoda je prostorný iterier, vyndavací samostatné sedačky a široký rozvor i rozchod. Když jedeme ve čtyřech "na kola", tak vyndám zadní prostřední sedačku, vsunu vlastnoručně udělaný držák do kterého upevním dvě kola a dvě kola dám do nosiče na "kouli", nastoupí 4 - 5 lidí a jede se! Poruchovost je minimální. Opravoval jsem alternátor, vyměnil ložisko v předním kole a kompletní výfuk. Auto má najeto 158.000 km. Osobně můžu Mulťu doporučit, jen je třeba vybírat a nekoupit první, kterou uvidíte. Před časem jsem sháněl další Mulťu do rodiny a byl to oříšek!
reagować