Stanislav Cempírek napisał:
živim se dovozem aut, považuji se za seriozního dovozce a dodnes jsem nepochopil, proč stále uvádíte, že zvlášť u dovezených aut hrozí riziko velké bouračky a špatné opravy. Můžu vám říct, že za dlouhou dobu své praxe jsem se setka s mnoha vozy, které byly zakoupeny v ČR, evidentně byly hodně hodně bourané, nebo jejich technický stav byl vzhledem ke stavu našich silnic a k nedostatečnému servisování (jak je u nás zvykem), mnohem horší než u aut z dovozu. Já bych si auto kupované a užívané v ČR a...
to teda koukám, jak jelen. Takže u nás mají auta z 99% zfalšovaný VIN kod jo? Hahahahahaha. Čím že se to živíš? Jsem asi špatně četl, takový bláboly. Takže můj táta, co si koupil Peugeota má zfalšovaný VIN kod, můj kámoš, teda taky, jenom ty vopzíš ty správný auta!!!!! Nebudeš ty náhodou Paroubek? Ten taky říká, že jedině on má pravdu a všichni ostatní jsou zlí a jsou v žoldu ODS.
Mezi nám, zfalšovaných VIN kódů se objevilo pár (takže z celkového množství je to asi 1% - ty tvrdíš naopak) a za druhý, nevím proč by to někdo dělal v takovým množství!!!!!!
Chci jasný vysvětlení tvého článku!!!!!!!!!!!!