Ahoj všem,
v současné době vlastním Fiestu, r.v.2002, není tam snad jediná původní součástka, ale teď už jezdí v pohodě. Máme malé dítě a zatím se vejdeme (když vše důkladně naskládám
. Nu, plánejeme další dítě v příštím roce a jelikož v druhé půlce roku a v dalším roce nebudu mít moc čas auto řešit, začínám o tom přemýšlet už teď.
Chtěl bych kombi/mpv, benzín (nájezd cca 12000km/rok), autem do práce nejezdím, tudíž hlavně cesty k rodičům (cca 100 km jedna cesta), nějaká dovolená, nákupy apod. klasika, nic speciálního. vyžaduji co nejméně starostí (s fiestou jsem si užil až dost a nejsem kutil, tudíž vše řeším přes servis). Samozřejmě bezpečí pro rodinu. Z technických vychytávek bych chtěl alespoň tempomat, centrál, abs, prostě nějaký standart. Co se týká financí, není to ideální po koupi bytu, odhaduju, že bude k dispozici cca 200 tisíc, možná 250, ale to už musí být komplet se vším všudy.
zatím jsem ve fázi uvažování zda ojeté či nové (Logan?), nic víc jsem zatím neřešil. Tudíž budu rád za tipy kam vůbec směřovat svůj zájem.
Ještě jedna informace, jezdím občas do Německa, kde by bylo možné sehnat nějaké auto od kolegů nebo z místních bazarů za pomoci kolegů (je to výhodné?)
Jo a poslední věc, minulý týden jsem řídil Audi A6, 2,7 diesel z roku 2007 a bylo to fakt pěkné svezení
Kdyby bylo něco, co je třeba ujasnit, budu rád za připomínky. Díky moc všem!