0
powrót

diskuze k tématu: Citroen Cactus-váš názor

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, francouzská vozidla
marv42
ilość wystąpień1
data registracji23.04.2015
Cztwartek 23.04.2015 16:16, Citroen Cactus-váš názor
Dobrý den,
jaký je váš názor na Citroen Cactus? Přemýšlím, že bych si ho koupil, ale slyšel jsem na něj dost různé ohlasy. Díky moc
reagować
Paul
ilość wystąpień773
data registracji07.11.2008
Piątek 24.04.2015 08:58, RE: Citroen Cactus-váš názor
marv42 napisał:
Dobrý den,jaký je váš názor na Citroen Cactus ? Přemýšlím, že bych si ho koupil, ale slyšel jsem na něj dost různé ohlasy. Díky moc

Určitě to není tuctovka, což považuji za plus, nicméně pokles hodnoty bude extrémní, už jen proto, že za rok za dva to auto bude vypadat staře (nebude už módní). Prostornost a praktické využití taky nic moc. Cena dílů? Raději nemyslet, každý větší ťukanec bude zavánět totální škodou. A s jakým motorem? Diesel se díky eko ku*vítkům vyplatí při opravdu velkém nájezdu a dobrý benzínový motor z koncernu PSA v poslední době začínal a končil tříválcem 1,0 od Toyoty.
reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Piątek 24.04.2015 10:36, RE: Citroen Cactus-váš názor
marv42 napisał:
Dobrý den,jaký je váš názor na Citroen Cactus? Přemýšlím, že bych si ho koupil, ale slyšel jsem na něj dost různé ohlasy. Díky moc

Máte s Cactusem někdo osobní zkušenost? Napište ji zde: http://www.tipcars.com/#vlozit-zkusenost
reagować
Petr S
ilość wystąpień1250
data registracji28.11.2008
Piątek 24.04.2015 23:34, Plasty
Zajimalo by me nakolik ty plasty okolo odolavaji UV zareni a jak budou vypadat po nejakych 5 letech.
reagować
elza
ilość wystąpień15
data registracji23.06.2012
Niedziela 26.04.2015 14:16, plasty nerobia auto..:))
a keby aj ano, na Frantíkoch mám dosť km na to, aby som vedel, že sú po rokoch a státisícoch km LEPŠIE a kvalitnejšie ako napr. W, BMW, či Opel. sú na úrovni Mercedesa.
reagować
Schumi/nick
ilość wystąpień50
data registracji08.08.2014
Niedziela 26.04.2015 21:11, Recenze
elza,delal jsem na zastoupeni Peugeot CR v Kloknerce v Praze,dost dlouho,Tvuj prispevek mi vehnal usmev do tvare,ale je to Tvuj nazor.A priste cesky.
reagować
tomaskrtek
ilość wystąpień982
data registracji18.03.2008
Niedziela 26.04.2015 22:11, RE: Recenze
Schumi/nick napisał:
elza,delal jsem na zastoupeni Peugeot CR v Kloknerce v Praze,dost dlouho,Tvuj prispevek mi vehnal usmev do tvare,ale je to Tvuj nazor.A priste cesky.

co jsi tam dělal? uklízečku? nechápu proč by měl psát česky, neovládáš Slovenčinu?
reagować
PetrT
ilość wystąpień1076
data registracji24.05.2009
Niedziela 26.04.2015 23:30, RE: plasty nerobia auto..:))
elza napisał:
a keby aj ano, na Frantíkoch mám dosť km na to, aby som vedel, že sú po rokoch a státisícoch km LEPŠIE a kvalitnejšie ako napr. W, BMW, či Opel. sú na úrovni Mercedesa.

Jediný co je na frantících fajn je že nehnijou (i když ani to neni pravidlo). Jo a potom dvoulitr HDI neni špatný na dnešní dobu.
Ale stačí se podívat ja vypadá 10 let starý megane, 307, C4 a třeba ten nenáviděný Golf se stejným nájezdem - rozdíl je viditelný na první pohled, pokud by se našel i seznam vyměněných dílů tak bude ještě výraznější.

reagować
free78
ilość wystąpień300
data registracji19.09.2008
Poniedziałek 27.04.2015 14:45, cactus
Cactus se mi líbil pro svou odvážnou "jinakost". Byl jsem si ho i prohlédnout v autosalonu, absolvoval jsem i zkušební jízdu.
Za 380 tis. v základu je to auto sice nevšední, originální a zajímavé, ale VELMI lacině řešené. Okna vzadu jsou jen vyklápěcí, nikoliv stahovací. To by ještě člověk možná snesl. Jenže zkuste si zavřít zadní dveře a poslouchejte ten zvuk. Nepřipomíná to nic? Já bych řekl že inspirace Škodou 120L je zřejmá. Plesknutí plechu o zem. Tak to zní. Zajímavé je, že přední dveře zní při zavření normálně. Kufr menší, ale to by mi nevadilo. Co bych ale neunesl je opět lacinost na každém kousku. Kufr není čalouněn kobercem, ale něčím co bych spíše nazval hadrem.
Jizda - jel jsem v té lepší verzi, tedy 1.2 turbo benzín. Prodejce mi několikrát zdůraznil jak auto dobře. jede. Mě se to ale moc nezdálo. jelo to normálně. Slušně. No na nízkou váhu kolem jedné tuny bych řekl že jsem očekával víc. Při jízdě nad cca 70 km/h začal vnikat do kabiny aerodynamický šum, snad od zrcátek. Řízení takové divné. Kolem středové polohy strmé, bylo pořád potřeba korigovat směr.
Výsledek - Nebral bych ho za ty peníze. Být toto levné a originální vozidlo za 280 (namísto 380) v základu, možná bych do toho šel. Za 380 v základní žluté bez výbavy ? Ne.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.