anonym napisał:
Fábie je daleko lepší!
Tento test je toho dalším důkazem!
A v čem?
Tlačení do holeně bych shledal u obou stejným problémem. Fábie má lepší sedačky-o tom žádná.
A dál?
Prd co?
Budu vycházet z toho, že tohle je auto do města (na delší trasy, nebo jako rodiné auto není určeno žádné malé auto dokonce ani fábie!)
Motor? do města alfa omega - zvuk, výkon spotřeba a projev- jednoznačný vítěz -Aveo.
Podvozek? až budou silnice vypadat tak aby se jim dalo říkat silnice, dám přednodt fábii- na naše tankodromy raději trochu pohodlí - uznávám-vítězové jsou i fábie i aveo dle preferencí, někomu vyhovuje vypadená plomba na každém hrbu.
Cena? jednoznačně aveo - i balíky slev byly od škodovky spíše plivancem
Design? to je na vkusu každého soudruha, mě se nelíbí obě, fábie se mi nelíbí o něco víc, ale je to o vkusu (měl jsem předchozí model a taky dizajnově žádná sláva)
Zpracování a detaily? Ano, zde je nepatrně v náskoku fábie, ale rozhodně ne kvůli měkčené palubovce, na tu zvysoka seru, protože ji každý den neosahávám (kdyby raději udělali KONEČNĚ normální základní motor!!) Volant u Avea je fakt šunt, ale jinak si ty auta nemaj co vyčítat.
Resumé: Až budeš něco jednoznačně tvrdit, blbečku, tak napiš proč. Já osobně na těch autech neshledávám závažnějších rozdílů a o koupi škodovky rozhodne maximálně ego. Že by fábie nějak vyčnívala, na to zapomeň. Je to auto na platformě z konce minulého tisíceletí a na rozdíl od předchůdce je vyšší a užší, co že u malého auta potřebné jako džamila stehlíková ve vládě. Narozdíl od korejců, kteří každou generací přidávaj něco navíc, koncern vždycky něco ubere a přidá cenu. Koneckonců, mít 60% trhu před deseti lety a spadnout na čtvrtku a ještě to brát jako úspěch, to umí jen škodovka a vláda.. (týpek)