0
powrót

diskuze k tématu: váha vzduchu v BMW E39 525TDS - koupit novou nebo použitou?

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, servisní náklady, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 11.01.2013 22:02, váha vzduchu v BMW E39 525TDS - koupit novou nebo použitou?
Zdravím. Potřeboval bich poradit. V modele e 39 525tds mě odešla vaha vzduchu .Nemužu se rozhodnout estly novou nebo použitou? co by ste mne poradil . dekuju moc
reagować
Alda
ilość wystąpień36
data registracji25.05.2007
Piątek 11.01.2013 22:21, RE: dotaz
nepřihlášený uživatel napisał:
Zdravím. Potřeboval bich poradit. V modele e 39 525tds mě odešla vaha vzduchu .Nemužu se rozhodnout estly novou nebo použitou? co by ste mne poradil . dekuju moc

Že by typický majitel jetého báva?
Nová je za cca 7,5kKč, ta použitá za kolik, za polovinu? Pro Vás bude i ojetá drahá!
reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Środa 23.01.2013 21:20, Re:
Dobrý den, odpověď na Vaši otázku není jednoduchá. Záleží na tom, jaká by byla úspora peněz při koupi použité váhy oproti novému kusu. Pokud je rozdíl markantní, doporučil bych Vám navštívit nějaké vrakoviště, kde se dá vetšinou s obchodníkem dohodnout, že díl nejdříve vyzkoušíte a pokud se závada vyřeší, teprve váhu zaplatíte. Určitě bych ji ale nekupovat slepě přes internet a spoléhal se na slova prodejce, že je díl funkční. No a třetí možností je si připlatit a koupit nový díl, na který máte 2 roky záruku.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.