0
powrót

diskuze k tématu: koupě bmw e46 330d nebo fabie rs 1.9tdi

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 17.11.2013 22:26, koupě bmw e46 330d nebo fabie rs 1.9tdi
zdravím chtěl bych se zetat zaujalo mě bmw e46 330d r.v.2001 najeto 176000 se servisní knihou z aaa auto praha poradte jestli mám koupit toto vozidlo když jezdím v týdnu každý den 20km plus náké výlety ještě o víkendech, zaujalo mě to hlavně kvůli výkonu abych se trošku svez motory 3.0d sem se dočet že jsou nejspolehlivější jinak přemýšlím o fabii 1.9tdi rs ale s tím asi nebude takový zážitek poradte na co dát pozor a co je lepší předem děkuji
reagować
BMW528i
ilość wystąpień372
data registracji07.01.2013
Poniedziałek 18.11.2013 08:49, Nelze je srovnat
Doporučuji se rozmyslet co chcete jestli přibližovadlo Fabii nebo BMW.
tyto 2 autoa nelze vůbec srovnat, každé je uplně jiné jinak zaměřené. mají společné jen 4kola volant a naftový motor.

BMW si vezme na dálku 5l a město cca 8l, ale výkon točivý moment a kultivovanost motoru se nedá srovnat, pohodlí v autě taky ne a jízdní vlastnosti mluví jednoznačně pro BMW pokud se chcete svézt někdy trochu sportovněji. BMW je spolehlivější, ale jsou na něj o trochu dražší díly než na fabii, ale nevím jestli je dobrá volba bmw z aaa
reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Cztwartek 05.06.2014 17:44, re:
Dobrý den. Lepší řidičské zážitky Vám určitě nabídne BMW. Zadní náhon ale vyžaduje jisté zkušenosti, zejména v zimním období. Dieselové třílitry jsou opravdu velmi spolehlivé, jen je potřeba dát pozor na stav turbo dmychadla a vstřikovačů. Škoda Fabia RS bude také dobrou volbou, s motorem nebývají žádné vážné problémy, až na chronicky zlobící váhy vzduchu.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.