0
powrót

diskuze k tématu: jaké je bmw 520i F10/11?

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 02.09.2015 19:53, jaké je bmw 520i F10/11?
Dobrý den,

Mám zájem o koupi tohoto vozu, zajímal by mě váš názor na vúz s timto motorem. Jaká je spolehlivost a jak si tento přeplnovaný motor vede v porovnání s konkurenci? Na internetu je minimum článků o tomto voze, a proto se obracím na vás. Děkuji Martin
reagować
Reno
ilość wystąpień1352
data registracji30.03.2010
Środa 02.09.2015 20:22, RE: bmw 520i F10/11
nepřihlášený uživatel napisał:
Dobrý den,Mám zájem o koupi tohoto vozu, zajímal by mě váš názor na vúz s timto motorem. Jaká je spolehlivost a jak si tento přeplnovaný motor vede v porovnání s konkurenci? Na internetu je minimum článků o tomto voze, a proto se obracím na vás. Děkuji Martin

No, dělal jsem si nějaké rešerše a vcelku na nic jsem nepřišel, takže čekám, že se něco dozvím taktéž:)

reagować
cypressjoe
ilość wystąpień23
data registracji04.12.2008
Środa 02.09.2015 21:12, RE: bmw 520i F10/11
Dobrý den,Mám zájem o koupi tohoto vozu, zajímal by mě váš názor na vúz s timto motorem. Jaká je spolehlivost a jak si tento přeplnovaný motor vede v porovnání s konkurenci? Na internetu je minimum článků o tomto voze, a proto se obracím na vás. Děkuji Martin

Ahoj na tento dotaz bych ti doporučil bmwklub.cz. Jenom si myslim, že tato motorizace "již od" bude zavrhnuta hned od startu. Když pětku tak šestiválec 530d nebo 535i. Jinak F11 tedy touring jsem četl, že mívá problémy s měchy jako předchozí E61.

Držim palce při výběru a taky se těšim jestli se něco dozvim.

reagować
Reno
ilość wystąpień1352
Środa 02.09.2015 21:47, RE: bmw 520i F10/11
cypressjoe napisał:
Ahoj na tento dotaz bych ti doporučil bmwklub.cz. Jenom si myslim, že tato motorizace "již od" bude zavrhnuta hned od startu. Když pětku tak šestiválec 530d nebo 535i. Jinak F11 tedy touring jsem četl, že mívá problémy s měchy jako předchozí E61. Držim palce při výběru a taky se těšim jestli se něco dozvim.

Pochybuju, že na BMW klubu bude mít někdo zkušenosti s oturbeným dvoulitrem z nové pětky. Říct když pětku tak 535i je legrační. Jsou tady od začátku výroby tři různé benzínové šestiválce bez turba, které lze doporučit. A o dvoulitrovém turbo benzínu, ať 520i nebo 528i jsem nic nečetl, krom toho, že spotřebou se prakticky vyrovná třílitru.
520i je prostě naprosto minimálně prodávaný motor...

reagować
beemiks
ilość wystąpień5
data registracji03.09.2015
Cztwartek 03.09.2015 22:59, bmw 520i
Ted jezdim E60 520d, trochu me trapi spolehlivost, spojena s filtrem pevnych castic, EGR ventil, obcas nechce v horkem pocasi po kratke zastavce nastartovat. Diagnostika samozrejme nic neukaze. Spise mi jde o to, jestli budou tyto motory srovnatelne po dynamicke strance +- . Doufam ze ta trilitrova spotreba je aspon trochu s nadsazkou. Nebo neni. :) Aspon tedy pri beznem, ne uplne linem stylu jizdy. :) Je mi jasny ze s timhle na BMW forum nema cenu lezt. :)
reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Cztwartek 03.09.2015 23:09, re:
Dobrý den. BMW řady 5 F10 se čtyřválcem 520i není příliš dobrá kombinace, jeho spotřeba se prakticky rovná většímu, mnohem kultivovanějšímu šestiválci, spolehlivostí za ním potom zaostává. Doporučuji Vám spíše motorizaci 530i.
reagować
Reno
ilość wystąpień1352
Sobota 05.09.2015 09:28, RE: re:
Karel - TipCars.com napisał:
Dobrý den. BMW řady 5 F10 se čtyřválcem 520i není příliš dobrá kombinace, jeho spotřeba se prakticky rovná většímu, mnohem kultivovanějšímu šestiválci, spolehlivostí za ním potom zaostává. Doporučuji Vám spíše motorizaci 530i.

Motorizace 530i je dostupná asi tak desetkrát na celém mobile.de
Ale o nic nejde 528i je prakticky totéž, 523i taktéž a lehce lze snížený výkon softwarově vrátit zpátky.
S 520i zkušenosti nemám, ani se spotřebou, ani se spolehlivostí. Je to dvoulitr s low turbem, nevím, proč by měl být poruchový? Ale hlavně mi chybí zkušenost, Vy ji máte? Viděl jsem v prodeji asi dvě tyhle auta v Česku za celou dobu...

reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Niedziela 13.09.2015 21:13, RE: bmw 520i
beemiks napisał:
Ted jezdim E60 520d, trochu me trapi spolehlivost, spojena s filtrem pevnych castic, EGR ventil, obcas nechce v horkem pocasi po kratke zastavce nastartovat. Diagnostika samozrejme nic neukaze. Spise mi jde o to, jestli budou tyto motory srovnatelne po dynamicke strance +- . Doufam ze ta trilitrova spotreba je aspon trochu s nadsazkou. Nebo neni. :) Aspon tedy pri beznem, ne uplne linem stylu jizdy. :) Je mi jasny ze s timhle na BMW forum nema cenu lezt. :)

Dobrý den, popiště prosím Vaše zkušenosti s autem http://www.tipcars.com/#vlozit-zkusenost
reagować
Bimmer f10
ilość wystąpień1
data registracji17.08.2024
Sobota 17.08.2024 02:31, RE: RE: bmw 520i
cytat:
reakce na: --, 13.09.2015 21:13 (Dobrý den, popiště prosím Vaše ...)

Zdravím, vlastním bmw f10 520i N20 2016 a zatím spokojenost a bez problemu , vykonem srovnatelny z 3litrem benzín v6
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.