0
powrót

diskuze k tématu: BWM pro studenta do 100.000 kč

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 13.08.2015 02:07, BWM pro studenta do 100.000 kč
Dobrý den.

Již několik měsíců vysedávám po nocích u pc a přemýšlím nad ideálním BWM do 100.000Kč. Jaký model by jste mi doporučili? Hledám nějaký, aby se s ním dala užít zábava, ale nestálo mě to celé jmění. V autech se totiž nevyznám nějak extra, tak se obracím na vás... Předem děkuji za odpověd.
reagować
Giorgio
ilość wystąpień814
data registracji09.05.2007
Cztwartek 13.08.2015 05:31, RE: BWM pro studenta do 100.000 kč
nepřihlášený uživatel napisał:
Dobrý den.Již několik měsíců vysedávám po nocích u pc a přemýšlím nad ideálním BWM do 100.000Kč. Jaký model by jste mi doporučili? Hledám nějaký, aby se s ním dala užít zábava, ale nestálo mě to celé jmění. V autech se totiž nevyznám nějak extra, tak se obracím na vás... Předem děkuji za odpověd.

Pokud to není vtip, tak běž za roh a dej si facku. BMW není pro studenta. Ano, můžeš sice sehnat od fandy nějakou pěknou E36, ale protože ji nedokážeš správně odservisovat, byla by škoda, abys ji zhuntoval, když by z ní mohl být za chvíli obstojný youngtimer.
reagować
stréc od piva
ilość wystąpień652
data registracji23.11.2007
Cztwartek 13.08.2015 12:14, RE: BWM pro studenta do 100.000 kč
Dobrý den.Již několik měsíců vysedávám po nocích u pc a přemýšlím nad ideálním BWM do 100.000Kč. Jaký model by jste mi doporučili? Hledám nějaký, aby se s ním dala užít zábava, ale nestálo mě to celé jmění. V autech se totiž nevyznám nějak extra, tak se obracím na vás... Předem děkuji za odpověd.

proč si student chce kupovat auto,která začínají jako nová na 1 000 000kč?
Zlepšit si sociální status před kolejemi 20 let starým BMW ?

Není lepší si za ty peníze koupit praktičtější auto,o několik let novější,bezpečnější,spolehlivější?
Auta do 100 000 BMW jsou v bazarech prave proto,že je někdo jezdil na hraně a jak byla velká nutnost investice opravy,tak je odložil...
reagować
Roman AX
ilość wystąpień134
data registracji09.12.2011
Cztwartek 13.08.2015 15:36, RE: BWM pro studenta do 100.000 kč

Začal bych kvalitní kšiltofkou, ta je nutná. Jinak, když ani nevíš, že auto se jmenuje BMW, tak si kup raději Fabii nebo Golfa! Taky je dobrý BMX, to bys udělal hodně parády...

A teď vážně, pokud jsi levý jak šavle a bude ti to opravovat někdo jiný, tak to finančně neutáhneš. Díval ses kolik zaplatíš povinné ručení bez bonusů za blbou 1,6? Zkus popřemýšlet nad volbou sice skvělého, ale rozhodně ne provozně levného auta!

reagować
tomaskrtek
ilość wystąpień982
data registracji18.03.2008
Cztwartek 13.08.2015 16:00, RE: BWM pro studenta do 100.000 kč
Roman AX napisał:
Začal bych kvalitní kšiltofkou, ta je nutná. Jinak, když ani nevíš, že auto se jmenuje BMW, tak si kup raději Fabii nebo Golfa! Taky je dobrý BMX, to bys udělal hodně parády... A teď vážně, pokud jsi levý jak šavle a bude ti to opravovat někdo jiný, tak to finančně neutáhneš. Díval ses kolik zaplatíš povinné ručení bez bonusů za blbou 1,6? Zkus popřemýšlet nad volbou sice skvělého, ale rozhodně ne provozně levného auta!

díval jsem se jen tak ze srandy kolik by stálo povko pro 18tileté ucho z Prahy 1 na BMW 335i. částky přes 200.000,- ročně mě docela šokovaly. minimum bylo 30k.
reagować
Roman AX
ilość wystąpień134
data registracji09.12.2011
Cztwartek 13.08.2015 16:56, RE: BWM pro studenta do 100.000 kč
tomaskrtek napisał:
Roman AX napisał:
Začal bych kvalitní kšiltofkou, ta je nutná. Jinak, když ani nevíš, že auto se jmenuje BMW, tak si kup raději Fabii nebo Golfa! Taky je dobrý BMX, to bys udělal hodně parády... A teď vážně, pokud jsi levý jak šavle a bude ti to opravovat někdo jiný, tak to finančně neutáhneš. Díval ses kolik zaplatíš povinné ručení bez bonusů za blbou 1,6? Zkus popřemýšlet nad volbou sice skvělého, ale rozhodně ne provozně levného auta!
díval jsem se jen tak ze srandy kolik by stálo povko pro 18tileté ucho z Prahy 1 na BMW 335i. částky přes 200.000,- ročně mě docela šokovaly. minimum bylo 30k.

My řešili povko na Logana 1,4. Nejmíň snad bylo 6500 a to jsme z okresního města. Syn nemá nic vyježdíno... A ani mít nebude, protože si auto napsala manželka na sebe. Velkou roli hrál totiž věk .
reagować
spiteful
ilość wystąpień71
data registracji18.06.2015
Cztwartek 13.08.2015 23:50, Dobře míněná rada
Vybírej trojku, typ E46, po faceliftu, 2001-2005, 320i/125kW. Zapomeň na naftu ať ti kdo chce co chce říká. Ale těch aut moc není,takže nech si chvilku. Ale jestli to má být tvoje první auto,tak vem golfa, protože jinak se v tomhle Bawu zabiješ.
reagować
KoobaS
ilość wystąpień1042
data registracji23.04.2014
Piątek 14.08.2015 08:52, RE: BWM pro studenta do 100.000 kč
Roman AX napisał:
tomaskrtek napisał:
Roman AX napisał:
My řešili povko na Logana 1,4. Nejmíň snad bylo 6500 a to jsme z okresního města. Syn nemá nic vyježdíno... A ani mít nebude, protože si auto napsala manželka na sebe. Velkou roli hrál totiž věk .

Tak tak... Je mi 24, okresní město. Sbírám bonusy už 3,5 roku. Dostat se s 1,4 na částku okolo 6tisíc není nic lehkýho... Během půl roku budu řešit auto pro přítelkyni, tak jsem zvědavej na co se dostanu...
reagować
brin
ilość wystąpień727
data registracji28.03.2011
Piątek 14.08.2015 12:15, Zajimavý
Mě je 29, auto mám na sebe napsaný už od 18, začínal jsem Škoda 105, pak žigul, povka na oboje byly za hubičku. Teď mám už vyježděné 60 % bonusy (konkurenční boj pojišťoven) a Svoji Audi 1,6 mám za asi za 2200 Kč na rok. Celkem pohoda.
reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Sobota 15.08.2015 01:04, RE:
Dobrý den. V rámci Vaších možností doporučuji starší řadu tři E46, konkrétně motorizaci 318i nebo 320i. Počítejte ale s dražším servisem a vyšší cenou náhradních dílů.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.