0
powrót

diskuze k tématu: BMW vs Audi - co vyhraje?

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 18.03.2014 00:36, BMW vs Audi - co vyhraje?
Od mého dětství, bylo BMW mým snem, jako malý kluk jsem se otáčel za každým luxusním autem na silnici. Dnes je mě 22, jsem částečně student a částečně člověk výdělečný.

Dřív jsem měl Nissan Primera P11 1.6 benzín, tohle autíčko jsem miloval, protože bylo moje první a přezdívalo se mu Japonské BMW. Pak jsem měl Hyundai Sonatu 2.0CRDi 5. generace, první silnější a dieslové auto, velice zajímavá spotřeba, pak Vectra C 2.2DTi, prostorný kombík, hodně místa, ale ani jedno z těchto aut nesplnilo mé představy o autě, za kterým se otočí každá slečna a smekne kloubouk každý uždibaný mechanik.

Zpět k mému problému rozhoduji se mezi Audi A3 1.9TDi 81kw a BMW. Jenže u BMW jsem se ještě nerozhodl jakou velikost a motorizaci. Můj nájezd je +/- 7tisíc km ročně, Byla doba kdy jsem najel za půl roku na osobáku přes 80tisíc. Chtěl bych se držet, ale těch sedmi.

Jsem od malička člověk šetřivý, proto nerad utrácím za kšunty. Radši kvalitní auto, s minimem investic a co nejmenší spotřebou. Plánuji být \"víkendový\" řidič, co bude jezdit vzdálenosti cca 10-20km na jeden zátah. Zároveň požaduji za potřebné mít v autě patřičný luxus.

Moje cenová hranice je 30-50tisíc. Dokázal bych se v krizové situaci zajít do 150.

Děkuji za případné odpovědi a komentáře
reagować
radek.slivaFB
ilość wystąpień181
data registracji16.03.2013
Wtorek 18.03.2014 07:53, cena
Dobrý den,
nechybí Vám tam nula v cenovce ? Protože u auta, které bude staré 10-20 let a ještě v naftě lze čekat jenom investice a řádného luxusu se nedočkáte ani v a3 či bmw e36 (na pořádnou e46 to bude asi málo)

jak to pišu tak si říkám jestli si jenom nedělá legraci :D
reagować
Zvirak
ilość wystąpień459
data registracji09.09.2012
Wtorek 18.03.2014 08:07, A3
Kupovat pro nájezd 7 tis za rok TDi je uplná blbost. Když už chceš A3, tak se podívej po benzínové 1.8 / 1.8T, Pojede to líp něž ta nafta. Spotřeba vzhledem k váze nebude o moc vyšší než s naftou a navíc koukat na spotřebu při tomhle nájezdu je nesmysl.
Na BWM v týhle ceně zapomeň.
Ale když čtu, že se za tebou musí otočit každá slečna a uždibovaný mechanik, tak ti papíry do ruky ještě nepatří.
reagować
brin
ilość wystąpień727
data registracji28.03.2011
Wtorek 18.03.2014 10:27, Lol
Kluk si hraje na pána, který přičuch k penězům a hned by chtěl Audi a BMW. No prosím, jen do toho. Ale utopíte v tom první i poslední. Audi je známé svojí nespolehlivostí. Prakticky pořád se tam něco sype. Většinou ne zásadního, ale když, tak je to na šroťák a ne na opravu (nemluvím o nových vozech, ale o šunkách 20 let starých, protože za tu cenu nic novějšího nepořídí a v dobrém stavu). Ostatně dnes se i modely 80, 90 a 100, pokud jsou v dobrém stavu a ideálně v Quattru pohybují kolem 100–150 000. U BMW to bude podobné. Nikdo a opakuji, NIKDO se nebude zbavovat byť 30 let starého BMW v DOBRÉM stavu za tyto peníze.
reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Cztwartek 05.06.2014 13:50, re:
Dobrý den. Vzhledem k Vašemu rozpočtu bych volil nejspíše BMW řady 3 s benzínovým motorem. Pod kapotu doporučuji benzínový třílitr, který sice spotřebuje kolem devíti litrů benzínu na každých 100 km, zato je ale absolutně spolehlivý. S pohonem zadní nápravy si užijete hodně zábavy, počítejte ale s vyšší cenou náhradních dílů.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.