0
powrót

diskuze k tématu: BMW E90 320i je vhodná?

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 08.02.2015 08:36, BMW E90 320i je vhodná?
Dobrý den,
Chtěl bych poradit s nástupcem za moji stařičkou octavii I. generace r.v.98 s motorem 1.8 Turbo 110kw.
Auto už má najeto přes 300tis. tachometrových km ale sloužilo dobře a bez poruch na motoru.Uvažoval jsem oět o nějakém koncernovém voze s motorem 1.8 TSI 118kw ale po přečtená článků zde na tipcars jsem zjistil,že má dost problémů a konstrukční vadu s rozvody kde už při prvních letech provozu docházelo k fatálním závadám.Proto jsem se začal poohlížet jinde a zalíbilo se mi BMW 320i E90, je to stejný výkon jako u mé oktavie 110kw navíc 6ti kvalt a atmosférický motor což je výhoda (co na autě není,nemůže se rozbít), ale nikde nemohu najít žádné konkrétní zkušenosti jak je na tom tento motor se spolehlivostí.Chtěl bych aby vozidlo opět sloužilo spoustu let bez poruch.P.S. Vím, že BMW 325i nebo 330i by bylo jetě lepší ale se stejný stavem a nájezdem jsou o HODNĚ dražší a tím pádem mimo můj rozpočet. Děkuji.
reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Poniedziałek 09.02.2015 10:21, RE:
Dobrý den. Motorizace 320i je poměrně spolehlivá, systém Valvetronic napomáhá dobrému projevu jednotky v nízkých i vysokých otáčkách. Celkově řada e90 nedosahuje kvalit předchůdce, s benzínovým šestiválcem je ale stále velmi spolehlivé auto s výbornými jízdními vlastnosti. Při správné údržbě a zacházení nebývají s motory prakticky žádné problémy, spotřebu udržíte do 10 litrů na 100 km i při dynamičtější jízdě. Při koupi vozu počítejte s vyšší cenou náhradních dílů.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.