0
powrót

diskuze k tématu: BMW E66 po faceliftu nebo F02 ??

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaký typ motoru vybrat, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 19.10.2013 18:32, BMW E66 po faceliftu nebo F02 ??
Dobrý den, píšu dotaz, protože si nevím rady, jak se rozhodnout. V současné době vlastním BMW 745iL z roku 2002, najeto cca 210 tis. Toto vozidlo jsem koupil před 4 lety jako ojeté (110 tis km) a s kvalitou jízdy a spolehlivostí jsem spokojen. Kromě běžného servisu jsem měnil zadní tlumič s měchem, trafo xenonu a několik cívek. Poslední dobou pokukuju po novější sedmičce. Důvodem pro změnu je jen to, že ten můj kus nemá vyhřívané sedačky (a já parkuji venku) a že jde přeci jen o starší kus. Jasno mám v tom, že chci prodlouženou verzi, benzín, nejlépe 750iL. Má to ale jedno \"ALE\". Osobně bych už sáhl po F02 ze začátku výroby, ale dost jsem slyšel o tom, že nové motory s dvěma turby odcházejí již třeba při 60 tis km. Nebude tedy lepší volbou oželit pocit, že kupuju nový model a raději koupit z konce výroby E66 s málo kilometry a slušnou výbavou s atmosferickým motorem, který asi vydrží více... ??? Předem děkuji za radu.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.