nepřihlášený uživatel napisał:
Vážená redakce, prosím o srovnání modelů BMW 5 (E60) a BMW 3 (E90). Chci jsi pořídit něco lepšího, prostě mám rád luxusní vozy. Moje představa je od r.v. 2005(najeto do 200t km), v ceně kolem 250 000,- Kč automatická převodovka,Spotřeba do 10l/100km při normální jízdě do 100km/h by byla příjemná, ale jezdím převážně ve městě,takže nevím zda reálná. Jde mi také o to, aby mě případný servis nebo výměna některých dílů úplně nezrujnovala.(bereme-li v neautorizovaným servisu) Když dojdete k závěru, že tyto vozy pro mě nejsou vhodné, tak mám ještě jednoho kandidáta (VW passat)... pokud mi doporučíte mercedes či audi, nejsem proti. Velice Vám děkuji s pozdravem Beránek
Trojka je mala, hodne mala, ale celkove lepsi auto. Narozdil od petky ma celkem slusnou pasivni bezpecnost, interier sice neni zrovna hitparada kvality, ale na pohled vypada preci jenom lepe. Trojka v ramci stejne motorace lepe jede a ma sportovnejsi podvozek. Lze ji sehnat v benzinu zatimco petka v benzinu je skoro nesehnatelna. Petka nabidne komfortsitze jakozto ultimatni sedacky a je tam par nepodstatnych prvku vybavy navic, o neco vice mista, ale take zadny zazrak v ramci tridy. Petka ma vetsi kufr jak sedan tak kombik, pokud potrebujete vozit veci.
Servisne je to plus minus nastejno, ani jedno neni zadna hruza, odchazi podobne veci. Petky byvaji vetsinou strasidelne ojete, bezne trista i vice tisic kilometru, trojku bych rekl ze je snazsi sehnat rozumne jetou.