0
powrót

diskuze k tématu: BMW 330D a jeho koupě

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 24.01.2015 18:50, BMW 330D a jeho koupě
Dobrý den
Plánuji ted koupi ojetého vozu BMW 330D. Zajímalo by mě, na co se při koupi zaměřit, jak si spolehlivostí a kvalitou stojí dieselové motory. Nejsen si jistý, zda sáhnout po 325D nebo 330. Nyní řídím škodu fabii RS (180PS po chipu) a nechci 320D kvůli obavám z malého výkonu. Dále by mě zajímalo, jak spolehlivé jsou tyto vozy v automatu ( kvůli přítelkyně). Já se tedy chci spíše přiklonit k manuálu, ale znáte některé ženy. Kamarád mi říkal, že není třeba se ohlížet až ak moc na počet najetých kilometrů. Děkuji Vám moc za radu.
reagować
Ne321
ilość wystąpień196
data registracji02.07.2013
Sobota 24.01.2015 20:48, RE: BMW 330D
nepřihlášený uživatel napisał:
Dobrý denPlánuji ted koupi ojetého vozu BMW 330D. Zajímalo by mě, na co se při koupi zaměřit, jak si spolehlivostí a kvalitou stojí dieselové motory. Nejsen si jistý, zda sáhnout po 325D nebo 330. Nyní řídím škodu fabii RS (180PS po chipu) a nechci 320D kvůli obavám z malého výkonu. Dále by mě zajímalo, jak spolehlivé jsou tyto vozy v automatu ( kvůli přítelkyně). Já se tedy chci spíše přiklonit k manuálu, ale znáte některé ženy. Kamarád mi říkal, že není třeba se ohlížet až ak moc na počet najetých kilometrů. Děkuji Vám moc za radu.

O jake generaci se bavime? E46? E90? F30? To celkem dost determinuje odpoved. Napriklad v nekterych generacich je 325d vs 330d stejny motor a treba v posledni generaci nema ani stejny pocet valcu (325d F30 je nove nepovedeny ctyrvalec N47, zatimco 330d je stale relativne slusny sestivalec N57).
reagować
Valnoha
ilość wystąpień322
data registracji03.01.2011
Niedziela 25.01.2015 22:11, e46 325d si nepamatuju
Nejak minula v e46 motorizace 325d.... jinak ale souhlas s neuplnosti dotazu
reagować
subarák
ilość wystąpień108
data registracji22.03.2010
Poniedziałek 26.01.2015 11:45, Odkaz na články
Před nedávnem sem někdo dal odkaz na článek o motorech BMW, byly dva, jeden o benzinových a druhý o naftových co dělalo BMW za posledních cca 20let. Psal to člověk, který se živí opravami a hlavně diagnostikou, evidentně věděl co píše a bylo mimořádně zajímavé a poučné čtení. Pokud ten odkaz někdo znáte, dejte to sem ještě jednou, měl by si to přečíst každý, kdo si chce něco z BMW koupit.
reagować
David V
ilość wystąpień2067
data registracji16.05.2007
Poniedziałek 26.01.2015 11:51, RE: Odkaz na články
subarák napisał:
Před nedávnem sem někdo dal odkaz na článek o motorech BMW, byly dva, jeden o benzinových a druhý o naftových co dělalo BMW za posledních cca 20let. Psal to člověk, který se živí opravami a hlavně diagnostikou, evidentně věděl co píše a bylo mimořádně zajímavé a poučné čtení. Pokud ten odkaz někdo znáte, dejte to sem ještě jednou, měl by si to přečíst každý, kdo si chce něco z BMW koupit.

Je to na D-fensovi, ale hledat se mi to nechce.
reagować
subarák
ilość wystąpień108
data registracji22.03.2010
Poniedziałek 26.01.2015 11:59, RE: Odkaz na články
David V napisał:
subarák napisał:
Je to na D-fensovi, ale hledat se mi to nechce.

Tak to jsme dva.
reagować
free78
ilość wystąpień300
data registracji19.09.2008
Poniedziałek 26.01.2015 12:21, TADY TO JE
Díl první - benzínové motory
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014051802

Díl druhý - dieselové motory
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014100504

------
Až budete příště něco hledat lze googlu sdělit, že chci jen třeba prohledat web defense.
Takže na google zadám např.:
BMW motory site:http://dfens-cz.com/
reagować
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Wtorek 27.01.2015 23:00, RE:
Dobrý den. Verze 330d je na tom se spolehlivostí velmi dobře, je ale nutné počítat s tím, že při vyšším počtu najetých kilometrů bude jednou potřeba vyměnit vstřikovače a jiné drahé součásti systému Common-Rail. Automatické převodovky jsou spolehlivé, pokud v nich měníte pravidelně olejovou náplň po cca 80 tis. km. S manuály problémy nebývají.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.