cytat:
reakce na: hphp, 30.11.2021 08:05 (Dobrý den, vy toho Bandu nějak ...)
Dobrý den, nevím přesně, jestli to byl Banda (smlouvu mám napsanou na jeho přítelkyni, i když si teď myslím, že i to byla lež). My už to řešíme od září a stále bezvýsledně, auto je stále nepřepsané. Zatím to řešíme přes městský úřad, kde jsme žádali o zápis nového majitele, ale bez evidenčky to nepřepíší. Tak se zatím odvoláváme. Paní za přepážkou mi řekla, že jediná možnost je ta, že to dáme k soudu, a to se mi opravdu nechce. Řekl mi, že auto bude mít na náhradní díly (ve smlouvě jsme to neměli napsané jako vy). Když jsem mu volala, proč není auto přepsané, tak mi řekl, že je auto v servisu, proto nemůže udělat evidenčku a přihlásit ho. Mezitím jsem zjistila, že auto vlastnil jiný Rom a už na začátku října ho prodával a ne na náhradní díly. Tak že má naše auto kdo ví kdo. Také mě nenapadlo si ho prověřit, jsem si myslela, že prodám auto, jako když my jsme ho kupovali, že nám dal prodávající plnou moc a evidenčku a převod jsme zařizovali my. Když jsem zadala jeho telefonní číslo na google, tak mi tam vyjelo, že je to blbeček z Pardubic, který kšeftuje s auty, nepřepíše je a dál je prodává. Škoda že mě tohle nenapadlo dříve vyhledat, než jsem jim ho prodala. A nechápu, že s tím nikdo nic nedělá v Pardubicích za téměř 3 roky, co tahle konverzace existuje, kdo ví jak dlouho tohle dělají.