Wtorek 20.11.2018 10:10,
Druhé auto v rodině, do města a okolí do 300tis, audi A3, škoda rapid spaceback, toyota yaris?
Dobrý den,
potřeboval bych poradit ohledně výběru druhého auta v rodině a to převážně pro jízdu ve městě a okolí cca 30km( dálnice ostrava- frýdek-místek). První auto je škoda superb II 2013 kombi 2.0tdi, DSG, bohužel po krádeži mlhovek a následně navigace, auto parkujeme asi 7min chůze od bytu na hlídaném parkovišti. Druhé auto bych chtěl benzín, automat, abychom ho mohli nechat stát před bytem a v klidu se vyspat:) a nabízí se mi možnosti, které jsou teď momentálně v nabídce, Audi A3, r.v.2010, koupeno v čr, 80tis. km, servis pouze autorizované Audi, s-tronic, 1,4tfsi , cena 275tis, pak mě zaujala Toyota Yaris r.v. 2016, 40tis km, koupeno v čr, servis pouze Toyota, 1,3 i selection A/T, cena 290tis a teď mě ještě zaujala Škoda Rapid spaceback, koupeno v čr, 46tis km, servis pouze Škoda, 1,4tsi, DSG od soukromého prodejce za 266tis. Všechny auta jsou s podobnou výbavou. Byl bych rád, kdyby někdo mi dokázal zhodnotit tento výběr, ve smyslu kvality motoru, převodovek, servis atpod., protože by se jednalo o jizdu ve městě( ostrava) a přilehlého okolí( frýdek-místek) vzdálenější trasy by jela škodovka. A máme pejska, který se občas vozí v kufru:) V žádném z těchto aut jsem zatím nejel ani neseděl. Děkuji za odpověď, případně, navrhnout nějakou eventualitu. Ještě je dobré se zmínit, že manželka jezdí do práce Superbem do frýdku, a máme dvě děti, školního věku.
reagować